Sampul Raya Printing

Print Sampul Raya

Tambahkan sentuhan khas pada Raya tahun ini dengan servis sampul raya printing dari kami. Cetak logo, sosial media dan lain-lain info yang boleh di print pada design sampul duit raya.

Menegak Dan Melintang
Sampul menegak dan melintang yang boleh memuatkan semua nilai duit tanpa lipat.
Material Berkualiti
Pilihan material Gloss Art Paper, Linen Paper Dan Metallic Paper

Printing Sampul Duit Raya Dengan Cetakan Design Anda Untuk Penjenamaan Di Hari Raya Ini

Sampul raya printing ini sesuai untuk syarikat korporat, pemilik bisnes, jabatan kerajaan, NGO, sekolah, institusi pendidikan dan juga kegunaan peribadi yang inginkan sampul raya custom dengan design sendiri.

Sampul raya ini menggunakan ukuran standard sampul raya yang boleh letak semua nilai duit dari RM1- RM100 tanpa lipat. Kami mempunyai 2 jenis pilihan sampul raya iaitu menegak dan melintang.

Minimum order serendah 100keping. Setiap sampul dipack dalam plastik dengan pilihan 5 pcs atau 10 pcs sampul raya 1 pack. Antara kelebihan sampul raya kami seperti berikut

F.a.q

Berikut soalan lazim pengguna berkaitan tempahan sampul duit raya. Sebarang pertanyaan lain boleh hubungi kami.

Minimum tempahan sampul raya serendah 100 keping bagi material Linen Paper Dan Metallic Paper, manakala material Gloss Art Paper Minimum order serendah 600 keping.

Kami sediakan lebih dari 300 design sampul raya terbaru yang boleh letak logo dan info anda pada design tersebut. Design ini percuma jika anda membuat tempahan disini. Sila pilih design sampul raya pelbagai pilihan tema yang menarik.

Jika anda ingin design sendiri sampul raya, kami sediakan template dalam fail Adobe Ilustrator, Adobe Photoshop dan juga template dalam Canva untuk rujukan. Anda boleh muatturun template Adobe disini. Bagi yang ingink design menngunakan canva, anda boleh hubungi kami untuk kami kongsikan link template.

Sampul raya ini produk bermusim, kami menerima tempahan serentak seluruh Malaysia pada musim perayaan. Jangkaan tempahan sampul raya siap dalam 13-15 hari waktu bekerja. Anda boleh rancang tenmpahan lebih awal disebab kami tidak menerima tempoahan urgent. Harap maklum

Untuk sebarang pertanyaan, tempahan dan sebutharga anda boleh menghubungi kami di Whastapp. Lokasi kami di Kajang, Selangor Malaysia. Kami menerima tempahan seluruh Malaysia dan Singapura. Penghantaran di sediakan ke tempat anda. Anda boleh melayari laman web yang disediakn khas untuk tempahan sampul raya printing yang kami sertakan pautannya di bawah ini.

Premium Packing
Sampul Raya akan di pack dalam plastik dengan kuantiti 5 atau 10 satu packet untuk anda edarkan.
Penghantaran Disediakan
Penghantaran disediakan ke sluruh Malaysia dan Singapura.

Laman web sedang mengalami pembaikpulihan rekabentuk bagi meningkatkan pengalaman pengguna. Sila kembali di waktu yang lain. Harap maklum.

X